Systeemable
Systemisch Duurzame Transformaties

Een Cursus in Wonderen

Vele wegen kent het leven,
maar van al die wegen heeft het leven er slechts een voor jou uitgekozen.
Die ene slechts.
De vraag is dus niet welke weg kies je, want de weg die koos jou.
De vraag is: Hoe ga je de weg die het leven voor jou gekozen heeft. 

bron: Dag Hammarskjöld (bewerkt)

De eerste 39 jaar van mijn leven heb ik heerlijk in mijn ego lopen zwemmen. Vele trainingen, boeken en cursussen verder vond ik Een Cursus in Wonderen. Een boek over non-dualiteit en een boek over keuze. De keuze om niets te willen in dit moment maar vanuit stilte te kijken wat het leven van je vraagt. De keuze is steeds het ego of bewustzijn / liefde. Beide zijn helemaal goed en beide leveren ook een andere ervaring op. Het ego zoekt steeds naar een volmaaktheid die er niet is. Bewustzijn of liefde kijkt volmaakt naar wat er is. 

Niets werkelijks kan bedreigd worden, niets onwerkelijks bestaat. 

Het boek en de dagelijkse lessen helpen mij in het verder ontwikkelen van onvoorwaardelijk oneindig geduld. Vertrouwen in het nu wijst mij daarin de weg. 

De dagelijkse lessen bevatten iedere dag een thema om ook die dag in de praktijk mee te oefenen. Op het moment dat je onvrede voelt in een situatie dan kun je de les toepassen. Voor mij persoonlijk heeft het heel veel waarde om dit te oefenen met mede cursisten. Iedere maandagavond bespreken we met een groep de praktijkvoorbeelden van die week. De groepen zijn maximaal 8 deelnemers groot en je bent van harte welkom om deel te nemen. 

Wil je deelnemen aan een van de sessies op maandag? Schrijf je dan gerust in via de knop. Je komt dan in het boekingsprogramma (Calendly). Vertrouwen wijst vervolgens de weg...

Je mag me ook altijd even bellen / appen via 06 12436050 of contact opnemen via rob@systeemable.nl